Program 2024

Linodlarföreningens program för 2024 finns att ladda ner i sidopanelen. Programpunkterna hittas också under fliken ”Programkalender”.  Information om nya programpunkter och kompletterande information mejlas ut till medlemmarna och läggs upp här på hemsidan.

*******************************************

Resultat av dragningen i Linodlarföreningens lotteri under Vårrundan 27 & 28 maj
Vinnarna är meddelade och vinsterna utdelade. Tack till alla som köpte lotter.
  • Vinst nr 1, broderad kudde,  gick till lott nr 14;
  • Vinst nr 2, tavlan, gick till lott nr 43;
  • Vinst nr 3,  disktrasa,  gick till lott nr 5;

*******************************************

Filmserie ”Om lin” –

Linodlarföreningen har under 2021 filmat linodlingen från sådd till framberedning av linfibern.  Alla sju (7) filmerna är nu klara och publicerade på Youtube och snart har även alla filmerna kompetterats med engelsk text.
Här är en länk till alla filmerna på Youtube.  Länkar till de olika avsnitten på Youtube ligger också under respektive rubrik på sidan/fliken ”Om lin”.